OM HI-FIX

Tætninger efter kundeønsker

Hos Hi-Fix tilbyder vi at udvikle og producere klæbrige tætninger i butylgummi og andre polymerer til utallige formål.

Vi leverer bl.a. til vindues-, rør-, port-, facade- og byggeindustrien, og tætningsmassen kan leveres som både ekstruderede produkter (strenge, bånd, tape mv.) og som Butyl Hot Melt i tromler eller spande. Nogle kunder foretrækker, at modtage halvfabrikata til færdiggørelse i egen produktion.

Vores laboratorium udvikler skræddersyede løsninger i tæt og kvalificeret samarbejde med vores kunder til kundernes individuelle formål.

Vi leverer udelukkende efter ordrer, og har således ikke et lager af færdige produkter.

I øvrigt udfører vi folie-, alu-, pap- og andre skæringsopgaver for kunder på vores egen skæremaskine.

Siden 1993 har vi altid været en miljøvenlig virksomhed, som ikke arbejder med mærkningspligtige produkter, men fokuserer på fremstilling af produkter uden brug af vulkaniseringsmaterialer og opløsningsmidler.

HI-FIX`s Miljøprodukt er udviklet til brug i specialmaskiner fremstillet af ZACHO Products A/S. Miljøproduktet har optimal vedhæftning til cement og beton, og opløses ikke af jetfuel og andre olieprodukter. Produktet er anvendt til sikring af mange lufthavne, men også på steder, hvor der er en latent risiko for, at olieprodukter kan forurene undergrunden. Ligeledes anvendes produktet til sikring af nedgravede drikkevandstanke. Produktet er i stand til at absorbere termiske bevægelser og bliver ikke stift i frostvejr.

Vi lever af vores kvalitet, stabilitet og fleksibilitet, og bestræber os på at opføre os ordentligt i alle forhold, hvilket vi håber og tror, at såvel vores kunder som vores medarbejdere og andre samarbejdspartnere sætter pris på.

INDIVIDUELLE LØSNINGER FRA EGET LABORATORIUM

Individual solutions from own lab