Tætner mod fugt - træk - kulde - varme - vand
Butyl Hot Melt
Miljøprodukt
Butylbånd
Tape
Kabel bånd

 HI-FIX Miljøprodukt

Nedsivning af jetfuel i lufthavne
Igennem mange år har man i lufthavne sikret sig imod nedsivning af jetfuel ved at udfylde revner og samlinger i cementen med bitumen, epoxi og andre lignende produkter.
Imidlertid er bitumen letopløselig i jetfuel samtidig med, at der nemt opstår revner i bitumentætningerne, når de ældes. De hærdede tætninger som epoxi, polyurethan m.v. bliver skøre og kan ikke følge de stadige termiske bevægelser uden at revne.
Herved er sikringen imod nedsivning i tilfælde af uheld ikke optimal. Man bliver derfor nødt til at overvåge disse samlinger omhyggeligt.

Baggrunden for udvikling af HI-FIX Miljøcompound
I 1996 henvendte virksomheden ZACHO Products A/S (www.ZACHO.dk) sig til HI-FIX. Som bruger og producent af specialudstyr- og maskiner havde virksomheden igennem mange år kendt til problemet vedrørende sikring af fuger og revner i lufthavne.
HI-FIX tog udfordringen op og sagde ja til at udvikle et produkt, som var mere sikkert end bitumen, epoxi m.v.

Krav til HI-FIX Miljøcompound
De overordnede krav til materialet var, at det skulle kunne appliceres varmt fra en specialmaskine; det skulle have optimal vedhæftningsegenskaber til cement og beton; det måtte ikke kunne opløses af jetfuel og skulle have langt bedre evne til at absorbere termiske bevægelser end de gængse materialer. Derudover skulle produktet være miljømæssigt uangribeligt.

HI-FIX fik udviklet produktet og kan i dag konstatere, at HI-FIX Miljøcompound er det eneste produkt af sin art i verden.

HI-FIX Miljøprodukt er anvendt til tætning i mange lufthavne og er derudover godkendt til anvendelse i arktiske områder.

Tætning af drikkevandstanke

Også til tætning af drikkevandstanke er produktet optimalt. Således er Københavns Vandforsynings højdebeholderanlæg på Tinghøj i Søborg tætnet med HI-FIX Miljøprodukt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  HI-FIX tilbyder  
  kunde-tilpassede
  løsninger:

-  Ved at udvikle tætnings-  
   materialer efter kundeønsker

- Ved at opstille materiale
  specifikationer

- Ved at deltage i projekter  
  som sparringspartner

- Ved at levere udfaldsprøver
  hurtigst muligt

- Ved at levere produkter i
  ensartet kvalitet

- Ved at lade kunden få del i
  over 40 års gummierfaring

HI-FIX A/S Stenagervej 5 DK-8752 Østbirk Tlf. +45 75 78 07 00 Fax: +45 75 78 07 09 hi-fix@hi-fix.dk www.hi-fix.dk